KIVI-ILLAT


Kaikille avoimia kivi-iltoja kerran kuukaudessa

Yhdistys järjestää Kivikappelissa Helsingissä kiviaiheisia iltoja kuukausittain kesäkautta (kivien keräyskautta) lukuunottamatta. (Kivikappelin osoite on Lääkärinkatu 8, rakennus 8, 00250 Helsinki).

Kivi-iltoijen luennot ovat julkisia, osallistumiseen ei vaadita Yhdistyksen jäsenyyttä. Osallistumismaksu ei-jäseniltä on 5 euroa.

Kivi-iltojen aiheista tiedotetaan KIVI-lehdessä ja näillä kotisivuilla. Pyrimme ilmoittamaan kivi-illoista myös Helsingin Sanomien Minne-mennä -palstalla.

Voit tuoda jäseniltaan kiviäsi vaihtoon tai myyntiin. Myös työkaluja, kirjoja tai muuta tavaraa voit tuoda vaihtoon, myyntiin tai muuten vaan tutkailtavaksi tai vaikka antaa pois.

Useista kivi-iltojen luennoista julkaistaan usein myös artikkeli KIVI-lehdessä.

Kivi-illat pidetään Yhdistyksen toimitiloissa ”Kivikappelissa”, osoitteessa Lääkärinkatu 8, rakennus 8, 00250 Helsinki. Entinen kappelirakennus sijaitsee sairaala-alueen muurien sisällä, aivan Keskuspuiston laidassa.

MUIDEN KIVIKERHOJEN TAPAHTUMIA

Mikäli haluat tietoa muiden, eri puolilla Suomea toimivien kivikerhojen jäsenilloista ja toiminnasta, löydät yli kahdenkymmenen kerhon yhteys- ja toimintatiedot KIVI-lehdestämme. Päivitämme kerhojen tietoja lehteemme sitä mukaa mitä kerhot niistä meille ilmoittavat.

SYKSY 2018 KIVI-ILTOJEN AIHEET:

Ma 10.09.  kello 18 Seppo I.Lahti tunnistaa kesän kivilöytöjä

Ma 8.10.  kello 18 Dipl.gemmologi Alf Larsson Suomen Jalokivilaboratoriosta kertoo jalokivien ja jalokivikorujen arvioinnista, sekä gemmologian koulutuksesta.

Ma 12.11. kello 18 Geologi Kari Kinnunen: Lapin kulta koostuu hipuista. Millaisia hiput ovat ?

Ma 10.12. kello 18  Yhdistyksen pikkujoulu (vain jäsenille)

 

KEVÄT 2019 KIVI-ILTOJEN AIHEET:

Ma 14.1  kello 18  TJ Saila Miettinen-Lähde /Endomines kertoo nykyaikaisen kullan etsinnästä ja omistamastaan Pampalon kaivoksesta.

Ma 11.2.  kello 18  Sisältökoordinaattori Ville Jokela/Kalevala Koru kertoo Kalevala Korun kahdeksasta vuosikymmenestä.

Ma 11.3. kello 18  Yhdistyksen vuosikokous jäsenille

Ma 8.4. kello 18 Tomi Rissanen kertoo kivikokoelman tallentamisesta tietokoneelle.

Ma 13.5. kello 18 Tutustutaan kevään retkikohteeseen