KIVI-ILLAT


Kaikille avoimia kivi-iltoja kerran kuukaudessa (toistaiseksi ei luentoja kerhotiloissamme, videolähetyksiä tilanteen mukaan)

Yhdistys järjestää Kivikappelissa Helsingissä kiviaiheisia iltoja kuukausittain kesäkautta (kivien keräyskautta) lukuunottamatta. (Kivikappelin osoite on Lääkärinkatu 8, rakennus 8, 00250 Helsinki).

Kivi-iltoijen luennot ovat julkisia, osallistumiseen ei vaadita Yhdistyksen jäsenyyttä. Osallistumismaksu ei-jäseniltä on 5 euroa.

Kivi-iltojen aiheista tiedotetaan KIVI-lehdessä ja näillä kotisivuilla. Pyrimme ilmoittamaan kivi-illoista myös Helsingin Sanomien Minne-mennä -palstalla.

Voit tuoda jäseniltaan kiviäsi vaihtoon tai myyntiin. Myös työkaluja, kirjoja tai muuta tavaraa voit tuoda vaihtoon, myyntiin tai muuten vaan tutkailtavaksi tai vaikka antaa pois.

Useista kivi-iltojen luennoista julkaistaan usein myös artikkeli KIVI-lehdessä.

Kivi-illat pidetään Yhdistyksen toimitiloissa ”Kivikappelissa”, osoitteessa Lääkärinkatu 8, rakennus 8, 00250 Helsinki. Entinen kappelirakennus sijaitsee sairaala-alueen muurien sisällä, aivan Keskuspuiston laidassa.

MUIDEN KIVIKERHOJEN TAPAHTUMIA

Mikäli haluat tietoa muiden, eri puolilla Suomea toimivien kivikerhojen jäsenilloista ja toiminnasta, löydät yli kahdenkymmenen kerhon yhteys- ja toimintatiedot KIVI-lehdestämme. Päivitämme kerhojen tietoja lehteemme sitä mukaa mitä kerhot niistä meille ilmoittavat.

KEVÄÄN 2021 KIVI-ILTOJEN AIHEET:

11.1. klo 18.00 maanantaina (esitetään videona, linkki kotisivulla 11.1.)
Hopeasavi/kultaseppä Johanna Mecklin

Helmikuu: Geotiedeviestintää eri yleisöille/Geologi Toni Eerola/GTK (video)

Huhtikuu: Suomen rakennuskivet/geologi Paavo Härmä/GTK( zoom- tai teams-yhteydellä)

Toukokuu: kevätretken esittely/ (geologi Seppo I. Lahti – varmistamatta)

TERVETULOA !