KIVI-ILLAT


Kaikille avoimia kivi-iltoja kerran kuukaudessa

Yhdistys järjestää Kivikappelissa Helsingissä kiviaiheisia iltoja kuukausittain kesäkautta (kivien keräyskautta) lukuunottamatta. (Kivikappelin osoite on Lääkärinkatu 8, rakennus 8, 00250 Helsinki). Luennot alkavat klo 18.00, ellei erikseen muuta ole mainittu.

Kivi-iltojen luennot ovat julkisia, osallistumiseen ei vaadita Yhdistyksen jäsenyyttä. Osallistumismaksu ei-jäseniltä on 5 euroa.

Kivi-iltojen aiheista tiedotetaan KIVI-lehdessä ja näillä kotisivuilla. Pyrimme ilmoittamaan kivi-illoista myös Helsingin Sanomien Minne-mennä -palstalla.

Voit tuoda jäseniltaan kiviäsi vaihtoon tai myyntiin. Myös työkaluja, kirjoja tai muuta tavaraa voit tuoda vaihtoon, myyntiin tai muuten vaan tutkailtavaksi tai vaikka antaa pois.

Useista kivi-iltojen luennoista julkaistaan usein myös artikkeli KIVI-lehdessä.

Kivi-illat pidetään Yhdistyksen toimitiloissa ”Kivikappelissa”, osoitteessa Lääkärinkatu 8, rakennus 8, 00250 Helsinki. Entinen kappelirakennus sijaitsee sairaala-alueen muurien sisällä, aivan Keskuspuiston laidassa.

MUIDEN KIVIKERHOJEN TAPAHTUMIA

Mikäli haluat tietoa muiden, eri puolilla Suomea toimivien kivikerhojen jäsenilloista ja toiminnasta, löydät yli kahdenkymmenen kerhon yhteys- ja toimintatiedot KIVI-lehdestämme. Päivitämme kerhojen tietoja lehteemme sitä mukaa mitä kerhot niistä meille ilmoittavat.

KEVÄÄN 2024 KIVI-ILTOJEN AIHEET:

ma 12.2. klo 18.00

”Au3 Kultasepät 20-vuotta”
Puhujana Kultaseppä /Muotoilija AMK Tero Hannonen, gemmologi D.G.Fin, Vuoden kultaseppä 2024

ma 11.3. klo 18.00

SJHY vuosikokous, vain jäsenille.

ma 8.4. klo 18.00

Kevätretken esittely

ma 13.5. klo 18.00

Jokikullasta lehtikultaa, Raimo Snellman / Kultaus Snellman Oy

SJHY:n Kivikappelissa
Lääkärinkatu 8, piharakennus 8, Helsinki.

Kivi-illat ovat julkisia.
Osallistumismaksu:
ei-jäseniltä 5 euroa, jäsenet 0 euroa.

Tervetuloa !