SJHY


Suomen Jalokiviharrastajain Yhdistys ry. (SJHY) – Finnish Gem Hobbyists´ Society reg. soc. – on perustettu 17.3.1977 Helsingissä.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää jäsentensä kivituntemusta ja kivenhionnan taitoja sekä toimia keskustelufoorumina jäsenilleen.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää mm.  :

  • kiviretkiä kaivoksille ja maastoon kotimaassa
  • tutustumiskäyntejä museoihin ja näyttelyihin
  • mineraalien tunnistuskursseja ja hiontakursseja Helsingin kerhotiloissa
  • hiontakilpailuja
  • teemoitettuja jäseniltoja Helsingissä
  • julkaisee jäsenlehtenään neljä kertaa vuodessa ilmestyvää KIVI-lehteä

Yhdistyksellä on nykyään lähes tuhat jäsentä ympäri Suomea, jonkin verran ulkomailtakin. Jäsenet ovat kaikenikäisiä, naisia ja miehiä on jokseenkin yhtä paljon. Yhdistyksen asioita hoitaa vuosikokouksessa valittava hallitus jossa on puheenjohtaja ja kuusi jäsentä. Hallitus vastaa yhdistyksen toiminnasta ja taloudesta. Jäseneksi voi liittyä jokainen jalo- ja korukivistä sekä muista mineraaleista, niiden keräilystä, hionnasta tai näihin liittyvistä asioista kiinnostunut henkilö, jonka hallitus hyväksyy. Jäseneksi hyväksytty henkilö sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja päätöksiä sekä yhdistyslakia.

Siirry sivun alkuun

Tallenna

SJHY_esite PDF

Selaile esitettä e-julkaisuna

täällä

Voit myös ladata esitteen Pdf-muodossa alla olevasta linkistä tai klikkaamalla esitteen kuvaa. Näin voit tarvittaessa vaikka tulostaa sen 2-puolisena A4 koossa.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna